Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Manisa’da 5,1 büyüklüğünde deprem

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde bugün (28 Ocak 2020) saat 14:26’da 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İlçede depremden 4 dakika sonra 2,3 büyüklüğünde bir deprem daha kaydedildi. Artçı sarsıntılar devam ediyor.

Yerin 6,99 kilometre derinliğinde olan deprem, Manisa’nın yanı sıra İzmir, Aydın, Denizli, Uşak, Kütahya, Bursa ve Balıkesir’de de hissedildi. Deprem sonrası Kırkağaç ve yakın bir diğer ilçe Akhisar’da vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı ve bulundukları binaları terk ederek sokaklara döküldü.

Kırkağaç ilçesindeki depremin ardından Manisa Valiliği’nden yapılan açıklamada herhangi bir yaralanma ve hasarın meydana gelmediği belirtildi.

Depremle ilgili canlı yayında açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da “Herhangi bir hasar sözkonusu değil. Deprem 4,8 büyüklüğünde, geçmiş olsun” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.