Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Murat Yetkin yazdı: “AK Parti kendi ağırlığı altında kalabilir”

Gazeteci Murat Yetkin kişisel blogunda yayımladığı yazısında, AK Parti‘nin kendi ağırlığını taşıyamaz hale gelerek çökme sürecine girmesi ihtimalinin bulunduğunu yazdı.

“CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti lideri Meral Akşener’in belediye seçimlerinde başarılı olan ittifak politikasının AK Parti-MHP cephesi karşısında bir denge oluşturma çabasını ise hesaba katmak, AK Parti üzerinde artan yüklerden saymak gerekiyor. Ve HDP’nin sessizce oy sandığının kurulmasını bekleyişini.
Ama mevcut tablo, Erdoğan taşıyıcı kolonları, payandaları kendisine alan açmak için kesip ortadan kaldırdıkça –dış görüntü aynı kalsa da içeriden- zayıflayan, ama üzerindeki yük giderek artan AK Parti’de giderek kendi ağırlığı altında kalma ihtimalinin arttığını göstermiyor mu?”
diyen Murat Yetkin‘in yazısının tamamını okumak için tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.