Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Murat Yetkin yazdı: “İsrail, ABD’nin 51’inci eyaleti mi?”

Gazeteci Murat Yetkin kişisel blogunda yayımladığı yazısında, ABD Başkanı Donald Trump’ın açıkladığı ve “yüzyılın anlaşması” olarak tanımladığı Ortadoğu barış planını değerlendirdi.

“Trump’ın ‘Asrın Planı’ dediği, aslında dünyanın en büyük askeri ve ekonomik gücünün bir başka ülkenin liderinin seçim kazanması için verdiği en riskli ve pahalı seçim kampanyası desteği gibi duruyor. Plan, Filistinlilerin elinden kalan toprakların da gaspını uluslararası hukuka rağmen meşrulaştırmayı hedefliyor. Aynı zamanda, Kudüs’ün Müslüman bölgeleri dâhil, Müslüman halkın elinden almayı ki bunu yüzyıllarca önce Haçlı orduları bile başaramamıştı” diyen Murat Yetkin‘in yazısının tamamını okumak için tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.