Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

HDP’de eş genel başkan adayları belli oldu: Mithat Sancar ve Pervin Buldan

HDP 4. Olağan Kongresi öncesi eş genel başkanların ve parti meclisi üyeleri dahil parti mekanizmalarında görev alacak isimleri belirlemek için kurulan Mutabakat Komisyonu çalışmalarını tamamladı. 

Medyascope’a konuşan HDP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Saruhan Oluç, HDP’nin yola Pervin Buldan ile devam etme kararı aldığını, ancak Sezai Temelli’nin eş başkanlık görevinden çekileceğini ve yerini TBMM Başkanvekili ve Mardin Milletvekili Mithat Sancar’ın alacağını teyit etti. 

HDP 4. Olağan Kongresi, yarın (23 Şubat Pazar) “Demokrasi ittifakını güçlendirme” hedefiyle ve “Geleceğe yürüyoruz” sloganıyla toplanacak.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.