Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Murat Yetkin yazdı: “Cumhurbaşkanı Erdoğan kusura bakmasın ama bugün Suriye ve Libya’da yaşananları İstiklal Savaşı’yla denk görmek doğru değildir”

Gazeteci Murat Yetkin, blogundaki son yazısında Suriye ve Libya konularında yürütülen diplomasinin zora girdiğini yazdı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “birkaç şehit” açıklamasını değerlendirdi. Diplomatik çabaların her iki ülkeden gelen şehit haberlerinin gölgesinde kaldığını belirten Yetkin, ufukta “çözümün” gözükmediğini, Erdoğan’ın “İstiklal Savaşı” benzetmesinin İstiklal Savaşı’nın anlam ve önemini azaltıcı boyutu olduğunu belirtti. Yetkin’in yazısını buradan okuyabilirsiniz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.