Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Netizen (231): Kitap Tanıtımı – “Ebeveynler İçin Farkındalık”

Ebeveynlik kendi başına ödüllendirici bir görev olabilir fakat her gün aile hayatının getirdikleriyle meşgul olmak bazen ebeveynleri yıpratabilir. Dünyanın en güzel insanını yani çocuğunuzu doğru şekilde yetiştirebilmek için en çok ihtiyacımız olan şey farkındalıktır. Farkındalık, kaosun ortasındayken şimdide kalabilme ve burada olabilme ilkelerinin uygulanmasıdır. Peki, öyleyse biz ebeveynler çocuklarımızı yetiştirirken nasıl akışta kalabiliriz?

Bu, kişisel ancak son derece kullanışlı kılavuzda, Amber Hatch sizlere farkındalığın ne olduğunu, akışta kalmanın ipuçlarını ve farkındalığınızın ebeveynliğin zorlukları karşısında nasıl sizi doyumlu biri olabileceğinizi gösteriyor.

Pek çok örnekle dolu bu kitapta,

Kriz ânında daha sakin olmayı
Çocuklarınızla bağlantıda kalmayı
Günlük baskıların ve patlama noktalarının üstesinden gelmeyi
Ailenizle konuşma tarzınız hakkında kendinizi daha iyi hissetmeyi öğrenebileceksiniz.

Farkındalık tekniklerini zaten kullanıyor olsanız da bu kitap sizin daha sakin, daha mutlu ve daha rahat bir aile hayatına erişmenize yardımcı olacaktır.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.