Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ali Babacan, Demokrasi ve Atılım Partisi’ni (DEVA) bugün kuruyor

Eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan liderliğindeki partinin kuruluş başvurusu sabah saatlerinde İçişleri Bakanlığı’na yapılacak. Adı Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) olan yeni partinin kuruluş toplantısıysa çarşamba günü Ankara Bilkent Oteli’nde düzenlenecek.

Yeni partinin 90 kurucusu olacağı söyleniyor. Kuruculardan bazılarının şu isimler olması bekleniyor:

Ramiz Ongun, Gülay Göktürk, Nihat Ergün, Metin Gürcan, Sadullah Ergin, Mustafa Yeneroğlu, Fazıl Hüsnü Erdem, Selma Aliye Kavaf, Ayder Ezgi Yıldırım, Ali İhsan Merdanoğlu, Kerem Altun, Oğuzhan Aygören, Tunahan Elmas, Mehmet Emin Ekmen, Ahmet Faruk Ünsal, Müfit Yetkin, İbrahim Köşdere, İdris Şahin, İbrahim Çanakçı, Gülçin Avşar, Abdurrahman Bilgiç, Ali Ufuk Yaşar, Cem Avşar.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.