Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu: “Maçların seyircisiz oynanması durumu şu an için gündemimizde yok”

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, spor faaliyetlerinde koronavirüs önlemleri hakkında bilgi verdi. Bakan Kasapoğlu, “Maçların seyircisiz oynanması durumu şu an için gündemimizde yok” dedi.

Bakan Kasapoğlu’nun aldıkları önlemleri şöyle anlattı:

“Gençlerimizin yurtdışı seyahati, kamplarla ilgili çalışmalar, mart ve nisan aylarındaki etkinliklerimiz ertelendi.

Spor merkezlerimizi kullanan vatandaşlarımızı dezenfekte ve hijyen noktasında bilgilendirme faaliyetleri devam ediyor. Spor tesislerimizin hijyen, dezenfekte edilmesi, ilgili dezenfektanların temin edilmesi gibi çalışmalarımız var.

Uluslararası organizasyonlarımız var. Pek çok müsabaka var. Federasyonla olan ve uluslararası olan mart-nisan aylarındaki 80’den fazla organizasyonu ertelemiş durumdayız. Bunların listesini sizlerle paylaşacağım.

Tabii bu konularda anbean gelişmeler var. Liglerle ilgili sorular geliyor. Maçların seyircisiz oynanması durumu şu an için gündemimizde yok. Planlandığı gibi devam edecek.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.