Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Koronavirüs Türkiye’de – Kılıçdaroğlu video yayınladı, alınması gereken önlemleri sıraladı: Sicil affı ilan edilsin, belediyelere kesintisiz kaynak aktarılsın, aile sigortası Meclise getirilsin

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’yi etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla ilgili bir video yayınladı. Alınması gereken sağlık önlemlerinin dışında ekonomik tedbirlere de değinen Kılıçdaroğlu sicil affının devreye girmesini, işsizlik fonunun kullanılmasını, ödemelerin ertelenmesini, İller Bankası’nın belediyelere kesinti yapmadan para göndermesini, okullar kapatıldığı için ücret alamayan 190 bin sözleşmeli öğretmene sahip çıkılmasını, aile sigortasının başlatılmasını, turizmde konaklama vergisinin kaldırılmasını istedi ve vatandaşlara seslendi: “Bu salgını aşacağız, milletimizin yanındayız.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.