Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Saadet Partisi, iki partilinin koronavirüsten hayatını kaybettiğini duyurdu

Saadet Partisi Bayrampaşa İlçesi Kocatepe Mahallesi Başkanı Ramis Samasti ve Eyüpsultan İlçesi Sandık Baş Müşahidi Hasan Kirazlı koronavirüs yüzünden hayatını kaybetti.

Koronavirüs salgını Türkiye’de ve dünyada büyümeye ve can almaya devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs pandemisinin İstanbul ve İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin 81 iline yayıldığını söyledi. Türkiye’de toplam vaka sayısı 15 bin 679’a, hayatını kaybedenlerin sayısı ise 277’ye yükseldi.

Hayatını kaybedenlerden ikisi de Saadet Partisi mensupları Ramis Samasti ve Hasan Kirazlı oldu. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, iki vefat haberini Twitter hesabından duyurdu.

Hasan Kirazlı’nın vefat haberi öncesi, Saadet Partisi Twitter hesabından Ramis Samasti için başsağlığı dilendi.

Davutoğlu’ndan başsağlığı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, koronavirüs yüzünden tedavi gördükleri hastanede hayatlarını kaybeden Saadet Partisi üyeleri için, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu telefonla arayarak başsağlığı diledi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.