Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Hafta sonu için müzik önerisi: Sersem’in ilk albümü “Kırmızı Adam”

Sersem’in ilk albümü “Kırmızı Adam” yayınlandı. Türkçe besteler ile yola çıkan grup, üyelerinin müzik geçmişi ve zevklerinden oluşan ortak bir ruhla dinleyiciyi içine alan, akılda kalıcı riff’leriyle öne çıkan şarkılara yer vermiş ilk albümünde. Grup üyeleri albümde özellikle bir müzik türü altında kendilerini sınırlandırmamaya özen göstermiş gibi.

Gitarda Lütfü Güran ve Ilgaz Kuruyazıcı’nın iç içe bölümleri, Batur Yurtsever’in bas gitarı, Serdar Erdoğan’ın vokalleri Sersem’in müzikal yapısını oluşturuyor.


Cangil Productions’tan yayınlanan bu albümde kayıtları Sabih Cangil gerçekleştirdi, miks ve mastering ise Tanju Eren tarafından yapıldı. Sekiz şarkıdan oluşan albümde sözler, müzik ve düzenleme genelde tüm ekibe ait, bazı şarkılarda ise eski müzik dostlarından izler var. Sersem üyeleri albümü “kendi iç seslerinden oluşan bir ahenk” olarak tanımlıyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.