Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Türkiye’deki koronavirüs salgınına ilişkin son veriler açıklandı: Toplam vaka sayısı 27 bin 69’a, hayatını kaybedenlerin sayısı 574’e yükseldi

Sağlık Bakanlığı, koronavirüs salgınına ilişkin Türkiye’deki son verileri açıkladı. Son 24 saatteki gelişmeleri içeren verilere göre bugün yurt genelinde 3 bin 135 yeni koronavirüs teşhisi kondu. Böylece Türkiye’deki koronavirüs vaka sayısı 27 bin 69’a yükseldi. Bugün içinde hayatını kaybeden 73 vatandaşla birlikte toplam can kaybı sayısı 574’e yükseldi. Son 24 saatte 20 bin 65 kişiye test uygulanırken entübe olan toplam kişi sayısı 935 olarak açıklandı. Öte yandan; şu ana kadar 1042 vatandaşın iyileştiği bilgisi de paylaşıldı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.