Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İki testi negatif çıkan eski SES Genel Başkanı İhsan Avcı koronavirüsü yendi: “Sağlık kuruluşları salgına karşı hazırlıklı değil ancak çalışanlar büyük bir özveri gösteriyor”

Eski Sağlık Emekçileri Sendikası (SES) Genel Başkanı ve eski Amedspor Başkanı İhsan Avcı, yapılan iki testi negatif çıkmasına rağmen klinik ve radyolojik bulgularla teşhis konulan koronavirüsü yendi. Avcı, kendisi gibi çok sayıda kişinin test sonuçları negatif çıkmasına rağmen virüse yakalanan kişilerin bulunduğunu ve tedavi gördüklerini belirterek, “Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde büyük bir fedakârlık ile çalışan arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Sağlık kuruluşlarının bu salgına karşı çok da hazırlıklı olduğunu söylemem mümkün değil ama çalışanlar büyük bir özveri gösteriyor. Herkesten kendilerine dikkat etmelerini ve sosyal mesafeyi korumalarını istiyorum” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.