Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Murat Yetkin yazdı: “Bahçeli – seçimden Çakıcı’ya her istediği olan lider”

Gazeteci Murat Yetkin, YetkinReport‘ta yayımladığı yazısında, infaz yasasındaki değişiklik ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istifa etmesi gibi gelişmelerin ışığında, MHP lideri Devlet Bahçeli‘nin siyasi kariyeri boyunca önemli gelişmelerde oynadığı kritik rolleri değerlendirdi.

“Ülke yönetiminin tek yetkilisi ve tek sorumlusu Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan olduğu halde ve onun dahi her dediği olmadığı halde, MHP lideri Devlet Bahçeli her dediğini bir şekilde yaptırabiliyor; onu anlatmak istiyorum. Üstelik Erdoğan iktidara gelmeden önce de böyleydi; hatta AK Parti’yi iktidara taşıyan gelişmenin aktörü de Bahçeli’ydi” diyen Murat Yetkin‘in yazısının tamamını okumak için tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.