Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

TBMM Başkanı Şentop, gazeteci Murat Yetkin’e konuştu: “Cumhurbaşkanına 23 Nisan Özel Oturumu’na gelmemesini ben önerdim, diğer parti liderlerine ‘gelmeyin’ demedim”

Gazeteci Murat Yetkin, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop ile özel bir söyleşi yaptı. Yetkin Report‘ta yayımlanan röportajda Şentop, 23 Nisan Özel Oturumu konusundaki açıklamalarının yanlış anlaşıldığını söyledi. Siyasi parti liderlerine “Meclis’e gelmeyin” demediğini söyleyen Şentop, “Milletvekillerinin Meclis’e gelmesine kimse engel olamaz” diye konuştu. Amacının kimseyi tehlikeye atmayacak bir oturum yapılmasını sağlamak olduğunu belirten Şentop, TBMM’deki 23 Nisan kutlamalarının sokağa çıkma yasağına karşın planlandığı gibi yapılacağını söyledi.

Söyleşinin tamamını buradan okuyabilirsiniz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.