Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Emekli MİT Müsteşarı Sönmez Köksal: “Koronavirüs salgınıyla birlikte ‘Devlet’, toplumun ana omurgası olarak tekrar ön plana çıktı”

Emekli MİT Müsteşarı Sönmez Köksal, Yetkin Report‘taki yazısında koronavirüs salgını “sonrasını” yazdı. Sönmez, “Öngörüsü, planlama, örgütlenme ve teknik yeteneği güçlü, sağlık alt yapısı ve sağlık personeli yeterli ve yetenekli, dayanışma ve vatandaşlık duygusu yüksek, kriz yönetimi becerisi ve tecrübesi olan, üretim zincirini muhafaza eden, toplum güvenine haiz, dikkatli, duyarlı ve kapsayıcı liderlere sahip velhasıl yönetim ve eşgüdüm kapasitesi yüksek, kurum ve kuruluşları ahenkli bir saat gibi çalışan ülkeler bu süreci nispeten az hasarla atlatacak ve çıkış stratejilerini başarıyla yürütecekler” diye yazdı ve “Devletin” yeniden toplumun ana omurgası olduğunu belirtti.

Köksal’ın yazısını buradan okuyabilirsiniz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.