Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Murat Yetkin “normalleşme” senaryolarını yazdı: 65 yaş üzeri vatandaşlara sokağa çıkma yasağı esnetiliyor, tüm “normalleşme” kararlarını Erdoğan verecek

Gazeteci Murat Yetkin, Yetkin Report’taki yeni yazısında “normalleşme” senaryolarını yazdı. Ülkenin en iyi ihtimalle haziran, en kötü ihtimalleyse ağustos ayında normalleşme sürecine gireceğini ileri süren Yetkin, bu konudaki tüm kararların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verileceğini söyledi. Yetkin’e göre 20 yaş altındakiler evde kalmaya devam edecek, 65 yaş üzere vatandaşlar ise dönüşümlü olarak sokağa çıkabilecek. AVM’ler ve okulların ne zaman açılacağıysa belli değil. Yetkin, birçok konunun bugünkü kabine toplantısında karara bağlanabileceğini yazdı.

Yetkin’in yazısını buradan okuyabilirsiniz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.