Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İzmir’deki Narlıdere Huzurevi’nde kalan eski TRT spikeri Tamer Durukan koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi

İzmir Narlıdere Huzurevi’nde kalan eski TRT Spikeri Tamer Durukan, koronavirüs nedeniyle 76 yaşında hayatını kaybetti. CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Narlıdere Huzurevi’nde kalan 270 vatandaş ile 60 personelin testlerinin pozitif çıktığını belirterek konuyu Meclis gündemine taşımıştı.

Eski TRT spikeri Tamer Durukan, İzmir Narlıdere Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşıyordu. Koronavirüse yakalanan Durukan, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı. Solunum cihazına bağlanan Durukan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Narlıdere Huzurevi’nde kalan 270 vatandaş ile 60 personelin testlerinin pozitif çıktığını belirterek konuyu TBMM gündemine taşımıştı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.