Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İstanbul’dan Barselona’ya, evden çıkmadan dünyanın dört bir yanını arabayla gezmek ve bu esnada yerel radyoları dinlemek mümkün

Tüm dünyada birçok insanın evine kapandığı salgın günlerinde Drive&Listen adlı site aracılığıyla evden hiç çıkmadan dünyayı gezmek mümkün. Site, Avrupa, Asya, Avustralya ve ABD’deki birçok şehrin yanı sıra, yerel radyolara erişim de sağlıyor. Yapmanız gereken tek şey, rotanızı belirlemek ve arkanıza yaslanmak, sürücüler gerisini sizin için hallediyor.

İstanbul, Antalya ve İzmir’in yanı sıra Barselona, Buenos Aires, Şikago, Berlin, Madrid, Mumbai, Miami ve Londra gibi 40’tan fazla şehrin bulunduğu sitede, arabanın ön camı üzerindeki bir kamerayla çekilen şehir görüntüleri yer alıyor. Kullanıcılar, şehirlerin bilinmeyen ara sokaklarından otoyollara kadar birçok bölgesinde gezebiliyor. Ayrıca Avrupa sokaklarından sıkılanlar için rotayı Güney Amerika veya Çin şehirlerine çevirmek de mümkün.

Günlük güncellemelerle daha fazla şehrin ve sokağın eklendiği site, kullanıcıların arabadaymış gibi hissetmeleri için trafik seslerini canlandırıyor ve yerel radyoları dinleme imkanı sunuyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.