Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ali Aktaş ile söyleşi: “Saadet Partisi için bir kadın eşbaşkan önerime, parti tabanının, içinde kadınların da olduğu büyük kesimi karşı çıktı”

Saadet Partisi‘nin 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterdiği Avukat Ali Aktaş, ”Saadet Partisi’nin geleceği ve siyasette yeni ittifak arayışları” başlıklı Medyascope özel yayınına konuk oldu.

Saadet Partisi’nin eşbaşkanlık sistemine geçmesi ve başkanlardan en az birinin kadın adaylar arasından seçilmesi gerektiğini söyleyen Aktaş, ”Bu önerime, kadınlar da dahil Saadet Partisi’nin toplumsal tabanının büyük bir kesimi karşı çıktı” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.