Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Murat Yetkin yazdı: Erdoğan vurdukça CHP’li belediyeler güçleniyor

Gazeteci Murat Yetkin, kişisel blogu YetkinReport‘ta kaleme aldığı yazısında MetroPoll araştırma şirketinin yaptığı “Türkiye’nin Nabzı” araştırmasının sonuçlarını yorumladı.

Mayıs ayında yapılan araştırmaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP’li belediyelerin ihtiyaç sahibi vatandaşlarla yardım için açtığı kampanyaları engellemesi belediyeleri zayıflatmadı, tersine güçlendirdi. MetroPoll’ün araştırmasına göre CHP’li belediyeler Erdoğan’ın sert eleştirilerinden olumlu etkilendiler ve kendi illeri dışında, Türkiye çapında tanınırlıkları da yükseldi.

“İnanç ve düşünceleri güçle bastırmaya çalışanlar vurdukça İslamcı siyaset büyüdü” hatırlatması yapan Yetkin, “Şimdi de acaba Erdoğan vurdukça CHP’li belediyeler mi büyüyor?” diye sordu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.