Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

HDP’nin “Darbeye Karşı Demokrasi Yürüyüşü” yarın Edirne ve Hakkâri’den başlıyor

Halkların Demokratik Partisi (HDP), hazırladıkları “Demokratik Mücadele Programı” kapsamında Edirne ve Hakkâri’den başlatacakları “Darbeye Karşı Demokrasi Yürüyüşü” ile ilgili ayrıntıları paylaştı.

Yürüyüşün Edirne ayağı yarın (15 Haziran) saat 13:00’te, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın bulunduğu Edirne Cezaevi önünden başlayacak. Edirne’den başlayan yürüyüşe HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, HDP Merkez Yürütme Kurulu, Parti Meclisi, Kadın Meclisi, Gençlik Meclisi üyeleri ve milletvekilleri katılacak.

Yürüyüşün Hakkâri ayağı ise yarın saat 10:00’da HDP Hakkâri İl Örgütü önünden başlayacak. Yürüyüşte HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, HDK Eş Sözcüsü Sedat Şenoğlu, DTK Eş Başkanı Berdan Öztürk, HDP’nin bileşen partilerinin eşbaşkan ve sözcüleri ile yine HDP Merkez Yürütme Kurulu, Parti Meclisi, Kadın Meclisi, Gençlik Meclisi üyeleri ile milletvekilleri yer alacak.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.