Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Meral Akşener İYİ Parti grup toplantısında konuştu: “Sayın Erdoğan, senin trollerinden artık kimse korkmuyor”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuştu. Akşener’in gündeminde Twitter’ın AKP Gençlik Kolları aracılığıyla hükümetle bağlantılı, propaganda ve hedef gösterme amaçlı kullanılan sahte veya ele geçirilmiş 7 bin 340 “trol” hesabın silinmesi vardı.

Twitter’ın AKP Gençlik Kolları aracılığıyla hükümetle bağlantılı, propaganda ve hedef gösterme amaçlı kullanılan hesapları kapatması hakkında, “Geçen hafta bu kirli zihniyetin ifşa oluşuna şahit olduk. Binlerce trol hesap kapatıldı. Türkiye uluslararası toplumda rezil edildi. Sahte hesaplar üzerinden yalan söyletip, insanlara iftira atmışsın. Şimdi de geçmiş yavuz hırsız modeli bunu savunuyorsun” diyen Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şöyle seslendi: “Sayın Erdoğan, senin trollerinden artık kimse korkmuyor. İYİ Parti kurulduğu günden beri korkmuyor. İYİ Parti korku duvarını yıktı geçti. Tıpkı korku gibi iyilik ve cesaret de bulaşıcıdır.”

Akşener ayrıca, trollerin sahte olduğunu ama emeklilikte yaşa takılanların, gıda ürünlerindeki pahalılığın, atanamayan öğretmenlerin, işsiz gençlerin ve işsiz kalmış aile babalarının gerçek olduğunu anlattı ve seçmenlere çağrıda bulundu: “Sandığı beklemeyin, hesabını sorun, parti merkezlerini arayın, biz iş bulamazken bu ahlaksız trollere nasıl para yedirirsiniz diye sorun. Belki utanır da siyasetin millet için yapıldığını hatırlarlar.”

İYİ Parti lideri, 15 Temmuz sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan gelen “Rabbim de milletim de bizi affetsin” özeleştirisi hakkında da “Tüm yaşananlardan sonra iktidardakiler hatalarını gördüler zannettik, darbeci bir çetenin ayak oyunlarından ders aldılar sandık. Önce Allah sonra milletimiz bizi affetsin dediler. Yanılmışız, en küçük ders almamışlar. Aslında kandırılmamışlar” dedi.

“Güç sevdanız yerin dibine batsın!”

Katıldığı televizyon programında yaptığı, “FETÖ’yle AKP kol kola girdiyse şayet, bunu da farklı darbecileri tasfiye etmek için yaptı” açıklamasının ardından görevinden istifa eden AKP Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı‘nın sözlerini de hatırlatan Akşener, Ayvalı’nın istifasının bu itirafı ortadan kaldırmayacağını belirterek şöye konuştu: “Sayın Erdoğan, kumpaslarla askerlerimiz, sivillerimiz özellikle mi FETÖ’cülere kırdırıldı. İktidar hesaplarınızı vatanını milletini seven insanları teröristlere kırdırmak üzerine mi yaptınız? Güç sevdanız yerin dibine batsın! Devlet yönetme anlayışınız yerin yedi kat dibine batsın! Yazıklar olsun size!”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.