Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Baro başkanlarının Ankara’ya yürümesine polis izin vermedi: Geceyi durduruldukları yerde geçirecekler

Çoklu baro sistemine karşı çıkan baro başkanları, geçen hafta Ankara’ya gitmek üzere başlattıkları yürüyüşlerini bugün Anıtkabir’i ziyaret ederek sonlandırmak istedi ancak polis buna izin vermedi.

Bugün sabah saat 10.00’da, Eskişehir Yolu’ndaki Ankara kapısına yaklaşık 700 metre mesafede bulunan bir inşaatın önünde toplanan baro başkanları, kapıya tali yoldan yürüyüp daha sonra araçlarla Anıtkabir’e geçmek istedi. Ancak polisler, bölgenin yürüyüşe uygun olmadığını ve salgın tedbirlerini gerekçe göstererek avukatların yürümesine izin vermedi. Gün boyu polisle baro başkanları arasında tartışma ve arbede yaşandı. Basın mensuplarına da sert müdahalelerde bulunuldu.  

https://twitter.com/Medyascopetv/status/1274969611352629248?s=20

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.