Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Giresun’da kaybolan 7 yaşındaki İkranur Tirsi’nin cansız bedeni bulundu

Giresun’un Bulancak ilçesine bağlı İcilli Köyü’nde geçen cumartesi akşamı, evinin yakınındaki bahçede otlayan büyükbaş hayvanlara bakmaya giden ve kendisinden bir daha haber alınamayan 7 yaşındaki İkranur Tirsi’nin cansız bedenine ulaşıldı.

27 Haziran Cumartesi günü 6 yaşındaki kardeşi ve kuzeni ile oynayan Nazlı ve Serdar Tirsi’nin kızı İkranur Tirsi, saat 18:00 sıralarında otlayan büyükbaşların yanına gitti. İkranur geri dönmeyince iki çocuk, Tirsi’nin dönmediğini ailesine söyledi. Çevrede arama yapan ailesi, kızlarını bulamayınca jandarma ekiplerine haber verdi. Köye gelen jandarma, AFAD ve AKUT ekipleri, arama çalışması başlattı.

Arama çalışmalarının dördüncü gününde İkranur’un cansız bedeni, İcilli Köyü’nün yaklaşık dört kilometre aşağısındaki dere yatağında bulundu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.