Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Nasıl bir Dünya? Nasıl bir Türkiye? (22): Sıcak dalgalarında kentler ve sağlık – Dr. Ümit Şahin ve Dr. Ender Peker ile söyleşi

İstanbul Politikalar Merkezi’nin (İPM) katkılarıyla hazırlanan “Nasıl bir Dünya? Nasıl bir Türkiye?” programının 22. bölümüne konuk olan İPM İklim Değişikliği Çalışmaları Koordinatörü ve halk sağlığı uzmanı Dr. Ümit Şahin ve 2018/19 dönemi Mercator-İPM Araştırmacısı Dr. Ender Peker ile sıcak dalgaları sırasında, özellikle büyük kentlerde halk sağlığının nasıl korunması gerektiğini ve alınması gereken önlemleri, yerel yönetimlerin bu konuda hangi adımları atmaları gerektiğini konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.