Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Murat Yetkin yazdı: Meral Akşener ne yapıyor, farkında mısınız?

Gazeteci Murat Yetkin, YetkinReport‘ta yayımladığı yazısında, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener‘in, partisinin TBMM’deki grup toplantılarında kürsüyü toplumdan temsilcilere, sesini duyurmakta güçlük çekenlere bırakmasını ele aldı.

Akşener bir süredir TBMM grup toplantılarında kürsüyü toplumdan temsilcilere, sesini duyurmakta güçlüğü olanlara bırakıyor. Bu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun sıklıkta yaptığı gibi o grupların söylediklerini siyasi gündeme taşımaktan farklı. Doğrudan kendilerini konuşturuyor. TBMM televizyonunda partisine ayrılmış sürenin bir kısmını doğrudan sivil toplumun, pek öne çıkamayan temsilcilerine tahsis ediyor Akşener” diyen Murat Yetkin‘in yazısının tamamını okumak için tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.