Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sağlık Bakanı Koca güncel verileri açıkladı – “Son üç günde ortalama entübe hasta sayısı en yüksek beş il: İstanbul, Ankara, Konya, Diyarbakır, Bursa”

Sağlık Bakanlığı koronavirüs salgınına ilişkin güncel verileri paylaştı. Bugün 45 bin 232 test yapıldı, yeni vaka sayısı bin 12 oldu. Son 24 saatte 19 kişi hayatını kaybederken bin 298 kişi ise iyileşti. Toplam test sayısı 3 milyon 975 bin 455’e, toplam vaka sayısı 212 bin 993’e, toplam ölüm sayısı ise 5 bin 363’e çıktı. Entübe hasta sayısı 409, yoğun bakımda yatan hasta sayısı ise bin 209 olarak açıklandı. Toplam 194 bin 515 kişi ise tedavi görerek iyileşti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Twitter hesabından yaptığı paylaşıma göre son üç günde ortalama entübe hasta sayısı en yüksek beş il İstanbul, Ankara, Konya, Diyarbakır ve Bursa. Ortalama yoğun bakım hasta sayısı en yüksek beş il ise İstanbul, Şanlıurfa, Ankara, Gaziantep ve Konya.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.