Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sağlık Bakanlığı güncel verileri paylaştı: Son 24 saatte yeni vaka sayısı 921 oldu, 16 kişi hayatını kaybetti

Sağlık Bakanlığı koronavirüs salgınına ilişkin güncel verileri paylaştı. Bugün 43 bin 312 test yapıldı, yeni vaka sayısı 921 oldu. Son 24 saatte 16 kişi hayatını kaybederken 1.103 kişi ise iyileşti. Toplam test sayısı 4 milyon 532 bin 672’ye, toplam vaka sayısı 225 bin 173’e, toplam ölüm sayısı ise 5 bin 596’ya çıktı. Entübe hasta sayısı 386, yoğun bakımda yatan hasta sayısı ise 1.252 olarak açıklandı. Toplam 208 bin 477 kişi ise tedavi görerek iyileşti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da sosyal medya hesabından güncel verileri paylaştı. Koca, “Son bir haftada PNÖMONİLİ hasta sayısı ORANI en çok azalan illerimiz: Artvin, Muş, Denizli, Düzce, Erzurum. En çok artan illerimiz: Isparta, Kocaeli, Mardin, Karaman. Sebebi ne olursan olsun, başkalarının ihmali, tedbirlerin terkine gerekçe kabul edilmemeli” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.