Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Murat Yetkin yazdı: AK Parti zemininde beliren üç fay hattı

Gazeteci Murat Yetkin, YetkinReport‘ta yazdığı, “AK Parti zemininde beliren üç fay hattı” başlıklı yazısında, günlerdir Türkiye’nin gündemini Ayasofya’nın meşgul ettiğini ama bu gündemin ülkedeki gerçek hayatın akışına uygun olmadığını anlattı.

“Anlaşılan AK Parti istiyor ki sadece Ayasofya konuşalım ama hayatın akışı öyle değil. Siyaset mühendisliği ve algı yönetimi taktikleri bir yere kadar işliyor” diyen Yetkin, “AK Parti zemininde üç fay hattı belirdiğini” söylüyor.

Bu fay hatlarını, “okulların açılışı yaklaştıkça büyüyen koronavirüs endişesi, İstanbul Sözleşmesi tartışmasıyla başlayan sessiz kadın isyanı, ekonomik ve mali tabloda beklenen iyileşmenin sağlanamaması” olarak tanımlayan Yetkin, bu faktörlerin AKP’nin oy potansiyelini nasıl etkileyeceğini inceledi.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.