Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Beyrut limanındaki patlama sonrası Lübnan – Hediye Levent ile söyleşi

Lübnan’da Beyrut Limanı’ndaki patlamadan dört gün sonra sokakları dolduran acılı ve öfkeli kalabalıklar, siyasi temsilcilerin srumluluk alıp hesap vermesini istiyordu. Başbakan Hasan Diyab’ın, erken genel seçimleri gündeme getirerek tansiyonu düşürme çabası ise karşılık bulmazken, Lübnan Enformasyon Bakanı Manal Abdussamed ise “Beklentilerini karşılayamadığımız Lübnanlılardan özür diliyorum” diyerek istifa etti. Gazeteci Hediye Levent Lübnan’ı bekleyenleri; protestoları, halkın durumunu, Fransa’dan, Türkiye’ye, Körfez ülkelerinden ABD, İran ve Rusya’ya Lübnan için seferber edilen “yardım”ları ve bu ülke üzerinden yapılan hesapları anlatıyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler