Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

HDP Batman Milletvekili Dr. Necdet İpekyüz ile Batman’ın koronavirüs ile mücadelesi: “Son 15 günde felaket yaşanıyor”

Batman’daki koronavirüs vaka sayısını ve sağlık sisteminin durumunu HDP Batman Milletvekili Dr. Necdet İpekyüz ile konuştuk. İpekyüz, “Batman, son 15 gündür felaketi yaşıyor. Sağlık çalışanlarının motivasyonu kalmadı. Sağlıkçıları alkışlayanlar şimdi nerede saklanıyor? Yöneticiler salgın yönetimi yerine algı yönetimi yapıyorlar” dedi.

Batman’daki vaka sayalarının her geçen gün arttığını ve doğru dürüst test yapılmadığını söyleyen İpekyüz, “İktidar, suçu bireylerde bulunuyor ancak büyük suç, salgının yönetimi yerine algı yönetimi yapılmasındandır. Batman’da bir test sonucu sekiz günde çıkıyor. Batman merkez ve ilçe hastaneleri dolmuş durumda. Bütün paydaşların sürece ortak edilmesi ve şeffaf bir yönetim ile bu sürecin yürütülmesi gerekir” diye konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.