Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Erkek şiddeti bitmiyor: İzmir’de bir genç kadın vahşice katledildi

İzmir Bornova’da vücudunda birçok cam kesiği olan Ceyda Yüksel’in cansız bedeni, Serkan Dindar’ın evinde bulundu.

Ceyda Yüksel

İddiaya göre, İstanbul’da yaşayan Ceyda Yüksel (22), İzmir’de yaşayan Serkan Dindar (41) ile Facebook’ta tanıştı. Genç kadın, Dindar’ın daveti üzerine İzmir’e geldi. Birkaç gün sonra gece saatlerinde ikili arasında bilinmeyen nedenle tartışma başladı. Evden cam kırılması seslerinin gelmesi üzerine komşular durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Eve gelen polis ve sağlık ekipleri, Yüksel’in cansız bedenini buldu. Kadının vücudunun çeşitli yerlerinde oluşan cam kesiklerinden dolayı hayatını kaybettiği anlaşırken ve kolunun da derin kesikten dolayı kopma noktasına geldiği belirlendi.

Olay yerinden kaçan Serkan Dindar, komşuların polise verdiği bilgiler doğrultusunda kısa süre sonra gözaltına alındı. En üst sınır olan 400 promil alkollü çıkan Dindar önce, “Aşırı alkollüydüm. Olay nasıl oldu, neden tartıştık hatırlamıyorum” dedi ancak daha sonra ifadesini değiştirerek “Oda kapısında düştü, kolunu kesti. 112’yi aradım kurtaramadılar” iddiasında bulundu.

Dindar, çıkarıldığı mahkemece “kasten adam öldürme” suçlamasıyla tutuklandı. Dindar’ın ayrıca “trafik güvenliğini kasten tehlikeye sokmak” ve “taksirle yaralama” suçlarından sabıkası olduğu öğrenildi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.