Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Polonez’den yeni entegre işlenmiş et teknolojisine 3 milyon euroluk yatırım

Şarküteri et ürünleri sektöründe üretim yapan Polonez, entegre işlenmiş et teknolojisine 3 milyon euroluk yatırım yaptı. Yeni dilimleme ve paketleme yatırımı sayesinde tüm ambalajlarında değişikliğe giden Polonez, ürün gamını da genişletti. Salgın döneminde yaptığı yatırımlarla değişime giren ve online satış kanallarına ağırlık veren marka yeni dönemde bir önceki yıla göre en az %30 büyüme hedefliyor. 

Son yıllarda sağlıklı beslenme üzerine yaptığı Ar-Ge çalışmaları sayesinde geliştirdiği glutensiz ve fit yaşam lezzet formülleriyle dikkat çeken Polonez, sektör adına büyük bir yatırıma daha imza attı. Polonez salgın sebebiyle değişen gıda tüketim alışkanlıkları doğrultusunda “End to End” tek hat teknolojisine 3 milyon euroluk yatırım yaptı ve Polonez markalı tüm ambalajlarda da değişikliğe gidildi. Marka, yeni kuşağın beslenme alışkanlıklarına göre formüle ettiği lezzetlerinin sayısını artırarak ürün gamını da çeşitlendirdi. Yine bir ilke imza atılarak ürünlerdeki sodyum oranı %25 oranda azaltıldı. Polonez, online satış kanallarını da artırdı.

Polonez ürünleri el değmeden kapıya kadar teslim ediliyor

2016 yılından bu yana şirketin her biriminde verimlilik üzerine önemli çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Polonez CEO’su Boran Uzun; “Salgın dönemi bizim için yatırım ve yenilenme dönemi oldu. Hiç durmadık, ürettik, geliştirdik, yatırım yaptık. Bu dönemde tüketicimizdeki değişimleri çok yakından takip ettik. Hijyen ve gıda güvenliği üzerine yaptığımız teknoloji yatırımı sayesinde dilimleme ve paketlemede el değmeden son derece kontrollü ve minimum risk ile tüketicilerimizin kapısına kadar gidiyoruz. Üretime yaptığımız bu yatırımın yanı sıra sanal marketlerdeki varlığımızı artırdık. Bu şekilde Türkiye’nin neresinden olursa olsun Polonez lezzetlerinin tümüne ulaşmak mümkün” dedi. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.