Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Yeşil Düşünce Derneği’nin düzenlediği Yeşil Kamp Dijital, 1 Eylül’de başlıyor

Yeşil Düşünce Derneği’nin her yıl düzenlediği Yeşil Kamp, bu yıl koronavirüs önlemleri kapsamında format değiştirdi. Kamp bu sene, 1 – 4 Eylül tarihleri arasında dijital ortamda yapılacak. Tanışma, deneyim paylaşma ve dayanışma çağrısı yapan Yeşil Kamp Dijital, “Krizler Çağı: Ütopyalar, distopyalar ve kesişimler” temasıyla doğaseverlerle buluşacak.

Tiyatro, söyleşi, konser ve panellerin düzenleneceği kamp boyunca gerçekleşecek tüm etkinlikler, belirlenen saatlerde Youtube kanalında yayınlanacak. Kampta düzenlenecek panel ve söyleşilerde soru sorulabilecek, tartışma yapılabilecek.

Kamp boyunca iklim ve ekoloji krizine ortak yanıtlar üretebilmek adına,  “Ekolojik Yıkımlar ve Mücadele Örnekleri” konulu sergi Yeşil Kamp  internet sitesinde ve Instagram hesabında yayınlanacak. Doğaseverlerin katkılarıyla oluşturulan sergi için Yeşil Kamp Dijital çağrı yaptı:

“Siz de en çok etkilendiğiniz ekolojik yıkım olayları veya mücadele örnekleri ile ilgili görselleri (fotoğraflar, videolar veya çizimler) gönderi olarak paylaşabilir, paylaşımınızı görebilmemiz için @yesildusun hesabımızı etiketleyebilir, paylaştığınız görsel/olay/mücadelenin sizin için önemini anlatarak sergiye katılım sağlayabilirsiniz. Paylaştığınız görseller size ait olabileceği gibi, kaynağını veya fotoğrafçısını/yapımcısını belirterek size ait olmayan bir görseli de paylaşabilirsiniz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.