Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Davutoğlu: “Kimse damat bakana yüklenmesin, sorumlusu Erdoğan’dır”

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın icraatının asıl sorumlusunun, kayınpederi Erdoğan olduğunu söyledi. 

Değerlendirmelerini sosyal medya hesabından “Sayın Berat Albayrak’a haksızlık ediliyor!” başlıklı bir video ile duyuran Davutoğlu, Erdoğan’ın siyaseten de ekonomik olarak da Türkiye’yi 90’lı yıllara geri götürdüğünü savunarak, “Kimse damat bakana yüklenmesin. Onu oraya getiren, ona bu yetkileri veren Erdoğan’dır. Türkiye’yi batıracak şekilde performans gösteren bir bakanı, dünyanın en başarılı bakanı gibi lanse etmeye çalışan Erdoğan’dır” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.