Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi’nde rakibi Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü oldu

Geçen sezon Süper Ligi altıncı sırada tamamlayan ancak Trabzonspor’un UEFA’dan ceza almasıyla UEFA Avrupa Ligi’ne katılmaya hak kazanan Galatasaray, 2. ön eleme turunda Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü ile eşleşti.

Galatasaray, tarihinde ilk kez bir Azerbaycan temsilcisi ile eşleşmiş oldu. Neftçi Bakü, geçen sezon Azerbaycan Ligi’ni şampiyon Qarabağ’ın ardından ikinci tamamlamıştı. Yeni sezonun 21 Ağustos’ta başladığı Azerbaycan’da Neftçi, ilk hafta maçını kazanmıştı. UEFA’nın koronavirüs salgınına yönelik aldığı tedbirler kapsamında mücadele, tek maç üzerinden ve seyircisiz olarak, 17 Eylül’de Azerbaycan’da oynanacak. 

Neftçi Bakü, eşleşmenin ardından Galatasaray Kulübü’ne “Sizi bekliyoruz’’ diye tweet attı. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.