Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İYİ Parti milletvekilleri Medyascope’a konuştu: “Seçimde partimizi iktidar, Meral Akşener’i cumhurbaşkanı yapacak adımları atıyoruz”

Haber: Özgür Özdemir – Okan Yücel

İYİ Parti 2. Olağan Kurultayı bugün Ankara’daki Anfa Altınpark’ta yapıldı. “Millet bizi çağırıyor” sloganıyla yapılan kurultaya basın mensupları ve parti görevlileri dışında kimse alınmadı. 1289 delegenin tamamının oyunu alarak yeniden genel başkan seçilen Meral Akşener, yaptığı konuşmada hükümeti eleştirirken, güçlendirilmiş parlamenter sistem vurgusu yaptı. 

Kurultaya katılan İYİ Parti milletvekilleri, Medyascope’a özel açıklamalar yaptı. İYİ Parti milletvekilleri Aytun Çıray, Ümit Özdağ, Koray Aydın ve Müsavat Dervişoğlu, kurultayı, güçlendirilmiş parlamenter sistemi ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Türk Tabipleri Birliği (TTB) hakkında yaptığı açıklamaları değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.