Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kemal Kılıçdaroğlu Türk Tabipleri Birliği’ni ziyaret etti: “Hükümet, insan hayatı önemli değil ekonomi önemli dedi”

Haber: Okan Yücel – Özgür Özdemir

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Türk Tabipleri Birliği’ni (TTB) ziyaret etti. Saat 12.00’de başlayan görüşmenin ardından TTB Başkanı Sinan Adıyaman ve Kemal Kılıçdaroğlu ortak basın toplantısı düzenledi.

Kılıçdaroğlu, sağlık çalışanlarının hedef alınmasına tepki gösterdi. “Hükümetin salgın sürecini iyi yönetemediğini ve başından beri salgının ciddiyetini kavrayamadığını” belirten Kılıçdaroğlu, “‘İnsan hayatı önemli değil, ekonomi önemlidir’ dediler” diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “TTB kapatılsın” çıkışına da değinen Kılıçdaroğlu, “TTB’yi gerçekleri söylediği için kapatmak istiyorlar” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.