Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Türkiye ile Almanya karşı karşıya: 300 seyirci tribünde olacak

Türkiye, bugün Almanya‘yla Köln’de bulunan Rhein Energie Stadyumu’nda hazırlık maçı yapacak. Fransız hakem Benoit Bastien’in yöneteceği maç, Türkiye saati ile (TSİ) 21.45’te başlayacak ve TRT Spor’dan canlı yayınlanacak. Almanya maçının ardından, 11 Ekim’de UEFA Uluslar B Ligi 3. grup maçında Rusya’yla Moskova’da karşılaşacak olan Türkiye, daha sonra ise 14 Ekim’de Sırbistan’la İstanbul’da Türk Telekom Stadyumu’nda üç puan için mücadele edecek.

300 seyirci tribünde olacak 

Almanya Futbol Federasyonu (DBF) dün (6 Ekim) mücadelede seyirci olup olmayacağı hakkında bir açıklama yaptı. Federasyonun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada ‘’Yarın Köln’de Almanya Milli Takımı ile Türkiye A Milli Takımı arasında oynanacak özel maç için planlanan 9 bin 200 ücretsiz biletli taraftardan sadece 300’ü tribünde yer alabilecek” denildi.  

Joachim Löw: “Fenerbahçe’nin her zaman kalbimde ayrı bir yeri var, Türkiye’yi seviyorum

Maç öncesi TRT’ye konuşan Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, 1998-99 sezonunda Fenerbahçe’yi, 2000-01 sezonunda ise Adanaspor’u çalıştırmıştı. Fenerbahçe’nin her zaman kalbinde ayrı bir yeri olduğunu söyleyen Löw, ‘’Türkiye ile ilgili her zaman çok güzel anılarım var. Türkiye’de çok güzel zaman geçirdim. Genç bir teknik direktör olarak Türkiye’de görev yapmıştım. Fenerbahçe’nin her zaman kalbimde ayrı bir yeri var. Türkiye’yi seviyorum. Türkiye her zaman kalbimde ve aklımda” dedi. 

https://twitter.com/trtspor/status/1313512463674093569

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.