Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Erkek şiddeti devam ediyor: Bihter Yalçınsoy, boşanma davasına saatler kala evli olduğu erkek tarafından katledildi

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde yaşayan Bihter Yalçınsoy (31), evli olduğu erkek Rahman Yalçınsoy (36) tarafından boşanma davasına saatler kala katledildi. Üç yerinden bıçaklanan kadın, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından İzmir Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yalçınsoy, hastanede hayatını kaybetti.

Bugün boşanma davası vardı

Olay, Karşıyaka’daki Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Rahman Yalçınsoy, boşanma aşamasında olduğu Bihter Yalçınsoy ile konuşmak için eve geldi fakat kadın bu teklifi reddedince aralarında tartışma çıktı.

Altı yıldır Bihter Yalçınsoy ile evli olan Rahman Yalçınsoy, tartışma esnasında kadını üç yerinden bıçakladı ve olay yerinden kaçtı. Komşuların ihbarı üzerine Bihter Yalçınsoy’un evine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Bihter Yalçınsoy, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı ve cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Rahman Yalçınsoy ise olaydan kısa bir süre sonra yakalanarak gözaltına alındı ve İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü.

Bihter Yalçınsoy ve Rahman Yalçınsoy’un bugün İzmir Adliyesi’nde boşanma davası vardı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.