Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Türkiye 17 Yaş Altı Kadın Voleybol Milli Takımı Avrupa ikincisi oldu

Türkiye 17 Yaş Altı Kadın Voleybol Milli Takımı, Karadağ’nın Podgorica şehrinde düzenlenen 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası’nda Rusya’ya 3-1 yenilerek ikinci oldu. İlk seti 25-20 kazanan Türkiye, sonraki üç sette 16-25, 12-25 ve 23-25’lik skorlarla mücadeleden mağlup ayrıldı. Grup maçlarından bu yana ilk ve tek mağlubiyetini alan Türkiye, turnuvada ikinci olsa da olağanüstü performansı ile alkış topladı.  

İlk tebrik Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan 

Final karşılaşmasının hemen ardından, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Avrupa ikincisi olan Türkiye 17 Yaş Altı Kadın Voleybol Takımı’nı attığı tweetle tebrik etti. Kasapoğlu, ‘’Gönlümüzün şampiyonusunuz kızlar! Büyük bir mücadele ortaya koyarak Avrupa ikincisi olan 17 Yaş Altı Kız Milli Takımımızı tebrik ediyorum’’ dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.