Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

8 bin 299 Türk Lirası fiyatla satışa çıkacak Playstation 5’i internet kafe sahiplerine sorduk – “Almaya yeltensek bile müşteriler yeni fiyatları verebilecek mi bilmiyoruz”

Haber & Kamera & Kurgu: Ali Macit & Yusuf Said Akcakaya

Üretici firma Sony’nin Twitter üzerinden paylaştığı açıklamaya göre, Playstation 5 oyun konsolu Türkiye’de 19 Kasım’da 8 bin 299 Türk Lirası fiyatla satışa sunulacak. 2013’te çıkan ve Playstation 5’in bir önceki modeli olan Playstation 4 oyun konsolu, 1399 TL’den satışa sunulmuştu.

8 bin 299 TL’den satışa sunulacak Playstation 5’i, oyun kafesi işletmecilerine sorduk, ‘’Almaya yeltensek bile müşteriler yeni fiyatları verebilecek mi bilmiyoruz’’ diyen işletmeciler oyun fiyatlarının da yüksek olacağına dikkat çekti. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.