Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Murat Yetkin yazdı: Erdoğan Covid’den iyi korunuyor ama ya biz?

Gazeteci Murat Yetkin, YetkinReport‘ta yayımladığı yazısında, hem dünyada hem de ülkemizde artan vaka ve hasta sayılarına rağmen koronavirüs önlemlerindeki yetersizliğe dikkat çekti.

“Halkı Covid’den daha iyi korumak için er ya da geç alınacak daha sıkı önlemlerden Erdoğan’ı geri bıraktıran nedir? Ekonomi mi?
Peki hastalığın giderek yayılmasının ekonomiye ne gibi bir katkısı olacak? Burada beklenen fayda, oy tabanındaki erimeyi durdurmak ümidiyle ‘Bak, dükkanlarınızı açık tutuyoruz ya’ demek, böylece TOBB ve TESK yönetimlerinin elini rahatlatmak mı? Sizce TOBB ve TESK yönetimleri tabandan gelen rahatsızlığı bilmiyor mu?”
diyen Murat Yetkin‘in yazısının tamamını okumak için tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.