Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Murat Yetkin yazdı – ABD seçimleri ve Türkiye: Biden gelecek dertler bitmeyecek

Gazeteci Murat Yetkin, YetkinReportta yayımladığı yazısında, ABD başkanlık seçimlerini Demokrat aday Joe Biden’ın önde bitirmesi durumunda Türkiye-ABD ilişkilerinin nasıl bir seyir izleyebileceğini değerlendirdi.

“Türkiye’de Biden’ın gelmesini ABD seçmeninin yarısından fazla isteyen kesimlerin Trump nefretinin en önemli nedeni Trump’ın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la yakınlığıydı. Ne yazık ki, Trump gider Biden gelirse, Biden’ın Erdoğan’a haddini bildireceği ve Türkiye’de hukuk ve demokrasinin yükseleceğini düşünecek çaresizlikte, naif bir bakış bu. Aynısı, büyün dünyada kendi siyasi ve ekonomik hedefleri için Biden’in gelişine bel bağlayan bütün kesimler için geçerli” diyen Murat Yetkin‘in yazısının tamamını okumak için tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.