Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ayak bileği kırılan Brezilyalı futbolcu Felipe Melo, galibiyet pozu vermeyi ihmal etmedi

2011-2015 yılları arasında Galatasaray formasını giyen, şimdiyse Brezilya Serie A ekiplerinden Palmeiras’ta top koşturan Brezilyalı futbolcu Felipe Melo’nun, dün (8 Kasım) çıktığı maçta ayak bileği kırıldı.

Ünlü futbolcu, Palmeiras’ın Vasco da Gama ile oynadığı maçta ciddi bir sakatlık yaşadı. Maçın 80. dakikasında Vasco da Gamalı Neto ile girdiği top kapma mücadelesinde ayak bileği kırılan Melo, sağlık görevlilerinin yardımıyla sahadan ayrılabildi.

Brezilyalı futbolcu ayak bileği kırılmış olmasına rağmen takımının maçı galibiyetle tamamlaması üzerine, Instagram hesabından galibiyet pozu paylaştı.

Ayrıca, Felipe Melo’nun sakatlanmadan önce Vasco da Gamalı başka bir oyuncuyla giriştiği ikili mücadelede rakip oyuncuya yaptığı müdahale de dikkat çekti.

Yaşadığı sakatlık üzerine Galatasaray Spor Kulübü ve teknik direktör Fatih Terim de Felipe Melo’ya geçmiş olsun mesajlarını iletti.

Galatasaray Spor Kulübü Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ‘’Geçmiş olsun Pitbull! Sen çok güçlüsün! Bir an evvel sahalara dönmen dileğiyle’’ diye yazdı. 

Fatih Terim ise Instagram hesabından paylaştığı hikayede, ‘’Sen güçlü bir evlatsın ve bunu da aşacaksın” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.