Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Beyaz Saray’da Joe Biden dönemi: “Türkiye’yle ilgili strateji değil, taktik ve stil değişecektir; Ankara’da ince ayar gerektirir” – Ahmet Erozan ile söyleşi

ABD’de başkanlık yarışının galibi Demokrat Partili eski Başkan Yardımcısı Joe Biden oldu. Biden’ın başkanlık döneminde Türk-Amerikan ilişkilerinin olası seyrini İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Uluslararası Politikalar Başkanı, emekli Büyükelçi Ahmet Erozan ile konuştuk. Diplomatlık döneminde AGİT Minsk Grubu temsilciliği de yapmış olan Erozan, Azerbaycan, Ermenistan ve Rusya arasında imzalanan Dağlık Karabağ ve çevresinde çatışmaların sonlanmasına dair anlaşmayı da yorumladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.