Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Erkek şiddeti devam ediyor: Eray Hakver, birlikte olduğu Cennet Tuba Tokbaş’ı boğarak öldürmekle suçlanıyor

Denizli’de Pamukkale Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümü son sınıf öğrencisi Cennet Tuba Tokbaş (22), ilk belirlemelere göre boğularak öldürüldü. Tokbaş’ı öldürmekle suçlanan, birlikte olduğu erkek Eray Hakver (22) gözaltına alındı.

Olay, dün gece (10 Kasım) Denizli’nin Kınık Mahallesi’ndeki bir apart dairede meydana geldi. Pamukkale Üniversitesi resim öğretmenliği son sınıf öğrencisi Cennet Tuba Tokbaş ile birlikte olduğu erkek Eray Hakver arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Tokbaş’ı elleriyle boğarak öldürdüğü düşünülen Hakver, olayın ardından ailesinin evine gitti. Hakver, Tokbaş ile tartıştıklarını annesine söyledi, annesi polisi aradı.

Genç kadını hareketsiz halde bulan sağlık ve polis ekipleri, Tokbaş’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Katil zanlısı Hakver ailesinin evinde gözaltına alındı.

Yapılan incelemenin ardından Tokbaş’ın cansız bedeni, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, Tokbaş’ın ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.