Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Murat Yetkin yazdı: Erdoğan zor yoldan öğrenirken faturayı Türk halkı ödüyor

Gazeteci Murat Yetkin, YetkinReport‘ta yayımladığı yazısında, ekonomi yönetiminde yapılan yanlışların Türk halkına maliyetini değerlendirdi.

“Erdoğan’ın artık gerçekten hata yaptığı konuları samimiyetle görüp o hatalardan dönmesi bunu da somut olarak göstermesi gerekiyor. Bu da belki kendisini içine hapsettiği dar çevrenin bilgi tekelinden çıkarmasıyla mümkündür. Beştepe koridorlarında Albayrak ile Ağbal’ın tartışmasına neden olan o raporlama doğruysa eğer, Erdoğan devlet yönetimine dair başka konularda da kendisine eksik veya yanlış bilgi verildiğini hesaba katmak zorunda. Demek ki bütün gücü elinde tutmak da insanı zayıflatabiliyor” diyen Murat Yetkin‘in yazısının tamamını okumak için tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.