Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Murat Yetkin yazdı – Bahçeli: Kılıçdaroğlu hedefinde ama görmediği bir şey var

Gazeteci Murat Yetkin, YetkinReport‘ta yayımladığı yazısında, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın, Cumhur İttifakı’ndaki ortağı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli‘ye olan tahammülünün sınırlarının olup olmadığı sorusuna yanıt aradı.

“Bahçeli, 24 Kasım konuşmasında ‘rota değişikliği’ söylentilerinden duyduğu rahatsızlığı açıkça ifade etti. Bu süreçte Bahçeli, Erdoğan’a sürekli olarak oturduğu koltuğu kendisine borçlu olduğunu hatırlatma ihtiyacı duyuyor, adeta diyet ödetmek istiyor. Ama dediğimiz gibi görmek istemediği, kendi siyasi hedefi için en yakınlarını silmekten çekinmeyen Erdoğan’ın tahammül sınırı dolarsa kendisinden de vazgeçebileceği” diyen Murat Yetkin‘in yazısının tamamını okumak için tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.